Skip to content

Wat kan ik voor u doen

Geboortekaartjes op maat

Kiezen jullie voor een geboortekaartje op maat dan kiezen jullie voor een exclusief volledig op maat ontworpen geboortekaartje. Ik vind het belangrijk dat het kaartje volledig bij jullie past dus samen bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een uniek geboortekaartje.

Collectiekaartjes

Naast een geboortekaartje op maat is het ook mogelijk om te kiezen voor een collectiekaartje. Dit is een kaartje dat reeds ontworpen is en waarbij enkel de gegevens/kleur aangepast kan worden. Uiteraard is het wel mogelijk om de druktechniek of papiersoort aan te passen, bijvoorbeeld het ontwerp in letterpress of de naam in goudfolie.

Doopsuiker

Wil je graag originele doopsuiker die volledig past bij jullie geboortekaartje? Ik denk heel graag creatief mee hoe we jullie geboorteconcept tot één geheel kunnen omtoveren. Een doopsuiker concept kan je zelf zo goedkoop of duur maken als je zelf wenst, voor iedereen is er een mogelijkheid. 

 

Huwelijk

Jullie trouwdag wordt één van de mooiste dagen van jullie leven en dit willen jullie natuurlijk op een mooie originele manier aankondigen.

Je kan bij mij terecht voor jullie trouwuitnodiging maar ook voor een save the date, menukaart, welkomstbord, naamkaartjes, …

Huisstijl & Branding

Geef jouw bedrijf een persoonlijkheid met een unieke en op maat gemaakte branding. Logo, huisstijl, cadeaubonnen, flyers, etc.

LogoMTMRozeAchtergrond

Moments That Matter
Jagerslei 7, 2950 Kapellen, België
BTW BE0745.796.376

charlotte@momentsthatmatter.be
0494 46 24 55